ساخت ایرپاد هایی برای تشخیص صدای کاربر

ساخت ایرپاد هایی برای تشخیص صدای کاربر

ساخت ایرپاد هایی برای تشخیص صدای کاربر 733 403 نوفن حامی البرز

ساخت ایرپاد هایی برای تشخیص صدای کاربر

 

اپل حق امتیاز اختراع یک فناوری جدید را ثبت کرده که ایرپاد و هدفون های نسل جدید امکان شناسایی صوت کاربر را فراهم می کند.

امروز حق امتیاز اختراعی از اپل منتشر شده که به نسل جدید «ایرپاد» و هدفون‌های آتی این شرکت تعلق دارد و از حسگرهای جدید برای احراز هویت زیستی استفاده می‌کنند.

می‌توان از این حسگرها برای احراز هویت زیستی یا شرطی سازی صوتی داده‌های ورودی، صداها و میکروفون استفاده کرد.

در اسناد این حق امتیاز نشان داده شده گجت های شنیداری جدید گوگل مجهز به حسگر مختلفی خواهند بود که از سیگنال‌های تداخل سنجی خود ترکیب (self-mixing interferometry signal) یک حسگر مخصوص برای شناسایی اطلاعات کاربر استفاده می‌کند. به بیان ساده‌تر این دستگاه می‌تواند اطلاعات ورودی کاربر را از طریق فرمان‌های صوتی یا حرکات دست شناسایی کند.

همچنین قابلیت شناسایی حرکات بدون صوت نشان می‌دهد این دستگاه می‌تواند حرکات فک و دهان کاربر هنگام ادای یک کلمه خاص را ردیابی کند.

به بیان دیگر حسگری روی هدفون‌ها، قابلیت ردیابی حرکات پوست و هرگونه دستور صوتی را دارد. چنین هدست هایی احتمالاً حسگرهایی دارند که می‌توانند حرکات بدون صدا و همچنین فرمان‌های صوتی را شناسایی کنند.

احتمالاً در این طرح قابلیت ذخیره سازی الگوهای صوتی کاربر در مدار و پردازشگر مخصوص احراز هویت زیستی نیز فراهم باشد. به عبارت دیگر الگوهای صوتی کاربر در هدفون یا نسل آینده ایرپاد ذخیره می‌شود و با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی به سیستم‌های امنیت گجت آموزش می‌دهد صدای کاربر را بهتر شناسایی کنند.

البته تمام آنچه گفته شد هنوز یک طرح اولیه است و مشخص نیست چه زمان عرضه می‌شود.

محققان برای نخستین بار موفق به دستکاری یک ویروس و تبدیل آن به ویروسی مخفی کار برای مقابله با انواع پیشرفته سرطان شده اند.

استفاده از ویروس ها برای نبرد با بیماری ها امر تازه ای نیست، اما این روش در نبرد با سرطان های پیشرفته چندان موثر نبوده است. علت آن است که سیستم ایمنی بدن در این مرحله دیگر توانایی خود برای مقابله با تهدیدها را تا حد زیادی از دست داده است.

این روش نه تنها ایمنی و دقت بیشتری دارد، بلکه به پزشکان کمک می کند تا ویروس مخفی کار یادشده را دقیقاً به محل شکل گیری تومورهای سرطانی منتقل کنند و مداوای خود را با دقت بیشتری انجام دهند. از این روش می توان برای درمان انواع مختلف سرطان استفاده کرد و آزمایش هایی که با استفاده از ویروس دستکاری شده مذکور بر روی موش ها صورت گرفته نشان می دهد که این شیوه برای مقابله با سلول های سرطان ریه موثر است.

از همین رو گروهی از محققان آمریکایی با دستکاری نوعی ویروس انسانی موفق به تولید یک ویروس مخفی کار و مرگبار برای مقابله با گسترش و تکثیر سلول های سرطانی در نقاط مختلف بدن شده اند. ویروس یادشده جلوی جهش مکرر سلول های سرطانی و تغییرات در پروتئین سلول های بدن را می گیرد و به سیستم ایمنی کمک می کند تا برای سرکوب سلول های سرطانی اقدام کند.

البته در حال حاضر این روش تنها به از بین بردن ۳۵ درصد از تومورهای سرطانی منجر شده و لذا برای عملیاتی کردن آن هنوز باید بررسی ها و آزمایش های گسترده تری صورت بگیرد.

 

منبع: خبرگزاری مهر