پرواز جت بالدار در کنار هواپیما

پرواز جت بالدار در کنار هواپیما

پرواز جت بالدار در کنار هواپیما 733 403 نوفن حامی البرز

پرواز جت بالدار در کنار هواپیما

 

یک تیم موسوم به “جتمن” از توانایی جدید پرواز جت بالدار خود رونمایی کردند و نشان دادند که وسیله نقلیه پروازی آنها چگونه می‌تواند با سرعت بسیار بالا در ارتفاعی بی‌نظیر قرار بگیرد.

نمایش جدید تیم “جتمن”(Jetman) و “وینس رفت”(Vince Reffet) به عنوان خلبان نقطه عطف دیگری در برخاستن از زمین سپس کمک گرفتن از چهار موتور توربینی تعبیه شده روی بال‌های کربنی و پرواز در آسمان را نشان می‌دهد.

تیم “جتمن” پس از نشان دادن قابلیت‌های وسیله نقلیه پرنده خود در دسامبر گذشته اکنون نشان می‌دهد که این وسیله چگونه می‌تواند از یک شناور الکترونیکی معلق در هوا به یک پرواز کننده فوق سریع تبدیل شود ( پرواز جت بالدار ).

قابلیت پرواز جت بالدار ، تیم جتمن را از سایر دستگاه‌های پرواز شخصی مانند تخته‌های جت(jet boards)، جت پک‌ها(jetpacks) و لباس‌های جت(jet suits) جدا می‌کند زیرا امکان پروازی کارآمدتر را با سرعت بسیار بالا تا سرعت ۴۰۰ کیلومتر در ساعت به همراه امکان انجام حرکات آکروباتیک بسیار جذاب حین پرواز فراهم می‌کند(پرواز جت بالدار در کنار هواپیما).

تیم جتمن تنها گروهی است که تاکنون توانسته دستگاه خود را به ارتفاعات بالا ببرد و در پروازهای خود در کنار هواپیماها پرواز کند.

پرواز جت بالدار در کنار هواپیما

در این ویدیوی جدید، “رفت” قبل از برخاستن، دریچه گاز و چهار توربین جت خود را امتحان می‌کند و سپس برمی‌خیزد و به ارتفاع ۱۸۰۰ متری بر فراز شهر دبی می‌رود که وی در نهایت با اتمام پرواز و حرکات نمایشی خود، چتر نجات خود را باز می‌کند تا فرودی آرام را تجربه کند.

کل این پرواز سه دقیقه به طول انجامید و نشان داد که این جت چقدر سریع می‌تواند خود را به آسمان برساند.

البته استفاده از چتر برای صرفه‌جویی در مصرف سوخت صورت می‌گیرد، نه اینکه این جت توانایی فرود آوردن خلبان را نداشته باشد.

انتقال از زمین به ارتفاع در این پرواز بسیار بی دردسر به نظر می‌رسد و وسیله با سرعت حیرت انگیزی شتاب می‌گیرد تا به سمت بالا حرکت کند.

محققان دستگاهی ابداع کرده اند که از رطوبت هوا برق تولید می کند و این دستگاه می تواند در ۲۴ ساعت روز و ۷ روز هفته کار کند.

محققان دانشگاه ماساچوست آمهرست دستگاهی ساخته اند که با استفاده از بخار آب از هوا برق تولید می کند و این دستگاه که «ایر ژن» نام گرفته حاوی سیم های پروتئینی بسیار ریزی است که با دریافت بخار آب از اتمسفر برق تولید می کنند.

این دستگاه ۲ الکترود را به نانوسیم های پروتئینی متصل می کند. این نانوسیم های پروتئینی توسط نوعی باکتری به نام ژئو باکتر(geobacter )تولید می شوند. باکتری های مذکور غیر آلاینده، تجدید پذیر و کم هزینه هستند.

«ژان یائو» یکی از محققان دانشگاه ماساچوست آمهرست در این باره می گوید: ما در واقع از هوا برق تولید می کنیم که ایرژن می تواند در ۲۴ روز و ۷ روز هفته انرژی پاک تولید کند.

این دستگاه قابلیت تولید برق در مناطقی با رطوبت کم ( مانند صحرای آفریقا) را نیز دارد و می تواند انرژی دستگاه های کوچک الکترونیکی را تامین کند.

ایرژن نیازمند نور خورشید یا باد نیست. این دستگاه برای تولید برق نیازمند یک فیلم نازک با ضخامت کمتر از ۱۰ میکرون از نانوسیم های پروتئینی است تا باکتری مورد نیاز را تولید کند.

محققان در مرحله بعد تصمیم دارند وصله های کوچکی تولید کنند که از فناوری ایرژن استفاده می کند و در دستگاه های دیگر نصب می شود. به این ترتیب می توان برق مورد نیاز گجت های پوشیدنی مانند مانیتورهای سلامتی و ساعت های هوشمند را تامین کرد و در نتیجه نیاز به باتری از بین می رود.

در انتهای این فیلم یک الکترود قرار دارد. همچنین الکترودی کوچکتر که فقط بخشی از فیلم را می پوشاند، روی آن قرار می گیرد. سوراخ های بسیار ریز بین نانوسیم ها شرایطی به وجود می آورد که جریان الکتریسیته بین دو الکترود تولید می شود.

فناوری جدید را نه تنها در موبایل، ساعت های هوشمند و گجت های پوشیدنی دیگر می توان استفاده کرد، بلکه در حوزه های پزشکی و انرژی های تجدید پذیر نیز کاربرد دارد.

 

منبع: ایسنا

 

دیگر اخبار مرتبط با نوآوری:

  شرکت "اپل" پتنت جدیدی را برای یک لپ‌تاپ تاشو به ثبت رساند که لولای آن می‌تواند مانند ورقه‌های کاغذ خم شود. در پتنت این لپ‌تاپ تاشو آمده که می‌تواند از یک تکه ماده تشکیل شود. لولا لپ‌تاپ هم مسطح بوده و بر خلاف طراحی خشن همه لپ‌تاپ‌ها می‌تواند به آرامی خم شود. این طراحی جدید با قرارگیری لایه‌های قابل خم شدن و نازک امکان‌پذیر می‌شود. هر کدام از این لایه‌ها می‌توانند اتصالات بین اجزاء موجود در دو طرف لپ‌تاپ
  محققان به بررسی دستگاهی پرداختند که برای تعیین تغییرات کوچک و کوتاه مدت در رابطه با عملکردهای حرکتی و قدرت عضلات مفید است (بازوبندی که پیشرفت "ام‌اس" را به دقت زیر نظر می‌گیرد). برای مردمی که از بیماری "ام‌اس" (MS) رنج می‌برند، سنجش چگونگی نوسان وضعیت آن‌ها در دوره‌های زمانی کوتاه، امری دشوار است. در یک پژوهش جدید، محققان به بررسی دستگاهی پرداختند که در این زمینه ابداع شده است و می‌تواند تغییرات ظریفی که شاید پنهان بمانند را
  «ذبیح‌الله خداییان»، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که در جریان جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه از اقدامات این سازمان برای برخورد با کارکنان متخلف خبر داد و گفت: با همکاری مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه، ۳۸ نفر از کارکنان خاطی سازمان و همچنین ۴ وکیل که اقدام به دلالی در حوزه مرکز مالکیت معنوی می‌کردند، دستگیر شده‌اند. «حجت‌الاسلام عبداللهی»، رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه، در جریان جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه از
  رنو از تولید نمونه مفهومی خودروی برقی شاسی بلند خود خبر داده که هم در نقاط شهری و هم در مسافرت‌ها قابل استفاده است. خودروی برقی شاسی بلند جدید رنو مورفوز نام دارد و برای حالت شهری یک باتری ۴۰ کیلووات ساعتی در آن نصب می‌شود اما با تقویت این باتری و نصب یک بسته باتری اضافی ۵۰ کیلووات ساعتی برد خودروی یادشده به ۷۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد. نصب باتری اضافی بر روی این خودروی برقی شاسی بلند در
  یک طراح ویدئویی از عینک واقعیت افزوده اپل را طراحی و منتشر کرده است. مدت ها است که شایعات و گزارش هایی درباره توسعه عینکی با فناوری افزوده در اپل منتشر شده که با آیفون ۵G یکپارچه می شود. درهمین راستا یک ویدئوی جدید قابلیت های چنین هدست آینده گرایانه ای را نشان می دهد که یک طراح به نام «اسکندر اوتبایف» نسخه ای از طراحی اولیه عینک اپل را منتشر کرده که با قاب مشکی دور لنزها نشان
  محققان دانشگاه جرج واشنگتن با همکاری محققان دانشگاه نورث وسترن در آمریکا نسل جدیدی از تجهیزات پزشکی را طراحی کردند که به سیستم‌های الکترونیکی نرم مجهز هستند و کیفیت تشخیص و درمان بیماری‌های قلبی و عروقی را بهبود می‌بخشند. در این فناوری، شبکه‌ای از حسگرهای الکترودی و موتورهای محرک انعطاف‌پذیر و کشسان به همراه حسگرهای دما و فشار روی یک سیستم کاتتر بالونی نصب شده است که برای جراحی‌های کوچک مانند درمان آریتمی قلب (نامنظم‌بودن ضربان قلب) کاربرد دارد.
  شرکت فضایی خصوصی "ویرجین گلکتیک"(Virgin Galactic) از لباس فضایی جدید خلبانی خود که توسط شرکت تولید پوشاک "آندر آرمر"(Under Armour) ساخته شده و در نخستین پرواز آزمایشی سرنشین‌دار این شرکت توسط "دیو مک کی" و "سی جی استراکو" پوشیده خواهد شد، رونمایی کرد. شرکت فضایی خصوصی "ویرجین گلکتیک" لباس فضایی جدید خود را که خلبانان آزمایشی آن در اولین پرواز آزمایشی این شرکت به تن خواهند کرد و قرار است در تأسیسات جدید این شرکت موسوم به "Spaceport America"
  محققان دانشگاه کمبریج از تولید نوعی فیبر الکترونیک با استفاده از چاپگرهای سه بعدی خبر داده‌اند که می‌توان از آنها به عنوان حسگر برای کنترل وضعیت سلامت و بهداشت افراد استفاده کرد. این حسگرهای فیبری تولید شده با چاپگر سه بعدی تا حدی کوچک هستند که با چشم غیرمسلح قابل دیدن نیستند. این فیبر سه بعدی در قالب حسگرهای تنفسی قابل حمل نیز قابل استفاده بوده و از آنها می‌توان برای تولید حسگرهای ارزان قیمت دیگری نیز با کاربردهای
  محققان سیمی نازکتر از موی انسان ابداع کرده اند که قابلیت مسیریابی و حرکت در رگ های مغزی را دارد. این رگ با جریان خون حرکت می کند. یک سیم نازک تر از موی انسان طراحی شده تا در رگ های مغزی مسیریابی کند. این ابزار به پزشکان کمک می کند به بخش هایی از بدن دسترسی یابند که با استفاده از روش های فعلی ممکن نیست. محققان سوئیسی این ابزار را ابداع کرده اند که با استفاده از
  یک استارتاپ آمریکایی یک دستیار صوتی کوچک طراحی کرده است که روی تلفن همراه نصب می‌شود و کارهای دستیار صوتی "الکسا" یا دستیار صوتی گوگل را انجام می‌دهد. بسیاری از کاربران دستیار صوتی "الکسا"(Alexa) مجبور هستند برای استفاده از این فناوری، قفل تلفن همراه هوشمند خود را باز کنند اما یک استارتاپ در سیاتل راه حلی برای این مشکل یافته است. این شرکت، ابزار کوچکی ارائه داده که پشت تلفن همراه نصب می‌شود و مانند الکسا دستورات کاربر را
  یک مضراب یا اصطلاحا "پیک" نوری موسوم به "ōPik" برای نواختن مضراب نوری گیتار ساخته شده است که از ال‌ای‌دی‌های مادون قرمز برای تبدیل لرزش سیم‌ها به سیگنال خروجی استفاده می‌کند. مضراب نوری و جدید "ōPik" به جای استفاده از آهن‌رباها و سیم‌پیچ‌ها برای تبدیل حرکت سیم‌های گیتار به ولتاژ آنالوگ برای خروجی تقویت شده، از نور مادون قرمز برای گرفتن لرزش سیم‌ها استفاده می‌کند. طرح این مضراب نوری نخستین بار در سال ۲۰۱۷ مطرح شد و اکنون پس
  گروهی از محققان چینی روش جدیدی برای تولید برق بر مبنای چکیدن آب بر روی سطوح مختلف ابداع کرده اند که می‌تواند چترهای عادی را در زمان بارش باران به ژنراتور مبدل کند (تولید برق از آب باران). دانشمندان چینی یک ژنراتور جدید و باریک و دارای بهره وری فراوان تولید کرده‌اند که با چکیدن تنها یک قطره باران بر روی آن انرژی لازم برای روشن کردن صد لامپ کوچک ال ای دی فراهم می‌شود. تا به امروز از