لپ‌تاپ تاشو ، پتنت‌ جدید اپل

لپ‌تاپ تاشو ، پتنت‌ جدید اپل

لپ‌تاپ تاشو ، پتنت‌ جدید اپل 733 403 نوفن حامی البرز

لپ‌تاپ تاشو

 

شرکت “اپل” پتنت جدیدی را برای یک لپ‌تاپ تاشو به ثبت رساند که لولای آن می‌تواند مانند ورقه‌های کاغذ خم شود.

در پتنت این لپ‌تاپ تاشو آمده که می‌تواند از یک تکه ماده تشکیل شود.

لولا لپ‌تاپ هم مسطح بوده و بر خلاف طراحی خشن همه لپ‌تاپ‌ها می‌تواند به آرامی خم شود.

این طراحی جدید با قرارگیری لایه‌های قابل خم شدن و نازک امکان‌پذیر می‌شود.

هر کدام از این لایه‌ها می‌توانند اتصالات بین اجزاء موجود در دو طرف لپ‌تاپ را برقرار کنند.

به طور ویژه، این طراحی به لایه‌های لولای تاشو لپ‌تاپ اجازه می‌دهد به نحوی متراکم شوند که ارتباط مکانیکی میان صفحه نمایش، کیبورد و پد ردیابی باقی بماند.

اخیرا شرکت اپل تعدادی پتنت راجع به فناوری‌های خم‌ شدنی و تاشو ثبت کرده است. گرچه که این شرکت هنوز دستگاهی را با استفاده از این فناوری منتشر نکرده است.

در بخشی از توضیح این پتنت آمده که برای توسعه یک نمایشگر منعطف که می‌تواند با ساختار خمیدنی لپ‌تاپ همپوشانی داشته باشد، می‌توان از فناوری لایه ای استفاده کرد.

اپل حق اختراع دیگری را هم برای یک آیفون تاشو ثبت کرد که دارای صفحه نمایش تاشو است.

پژوهشگران “دانشگاه کلمبیا”، ابزار جدیدی ابداع کرده‌اند که می‌تواند با آزمایش‌های متفاوت، تغییر سرعت پیری را نشان دهد.

پژوهشگران “دانشگاه کلمبیا” (Columbia University) طی بررسی جدیدی، نوعی آزمایش فرآیند شیمیایی موسوم به “دی‌ان‌ای متیلاسیون” (DNA methylation) را ارائه داده‌اند که نسبت به تغییر سرعت پیری بیولوژیکی در میان افراد متولد یک سال مشابه، حساس است. آنها ابزاری موسوم به “دوندین‌پوام” (DunedinPoAm) ابداع کرده‌اند که آزمایش‌های منحصر به فردی را انجام می‌دهد تا مشخص شود که چگونه سرعت پیری با رفتار، درمان یا دگرگونی محیط، تغییر می‌کند.

“دنیل بلسکی” (Daniel Belsky)، استادیار دانشگاه کلمبیا و پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: هدف ما از این پژوهش، بررسی سرعت پیری براساس 18 آزمایش بالینی است که همزمان انجام می‌شوند.

بلسکی و همکارانش در بررسی‌های خود نشان دادند که دوندین‌پوام می‌تواند اطلاعات جدیدی را در ارتباط با پیری بیولوژیکی ارائه دهد.

تحلیل پژوهشگران، بر نمونه‌های DNA به دست آمده از گلبول‌های سفید متمرکز است. آنها دی‌ان‌ای متیلاسیون را در این نمونه‌ها مورد بررسی قرار دادند. دی‌ان‌ای متیلاسیون، یک روند وراژنتیک است که می‌تواند روش بیان ژن‌ها را تغییر دهد.

پژوهشگران در این بررسی، نوعی آزمایش خون ابداع کردند که می‌تواند تاثیر درمان را در کاهش سرعت پیری نشان دهد. کاهش سرعت پیری، یک روش جدید در حوزه پزشکی است که با هدف پیشگیری از بروز بیماری‌های مزمن صورت می‌گیرد.

بلسکی افزود: ما بررسی‌های خود را بر دی‌ان‌ای متیلاسیون گلبول‌های سفید متمرکز کردیم زیرا بررسی این روند، به سادگی صورت می‌گیرد و نتایج امیدوارکننده‌ای را نیز در پژوهش‌های پیشین نشان داده است.

پژوهشگران در پروژه‌های پیشین تلاش کرده‌اند تا روند پیری را با ارزیابی تفاوت‌های دی‌ان‌ای متیلاسیون میان افرادی در سنین متفاوت بررسی کنند.

بلسکی ادامه داد: یکی از محدودیت‌های این روش این است که انسان‌های متولد شده در سال‌های متفاوت، در شرایط متفاوتی پرورش می‌یابند و رفتارها، داروها، بیماری‌ها و تغذیه متفاوتی را تجربه می‌کنند. روش جایگزین این است که افرادی که در یک سال مشابه متولد شده‌اند، مورد بررسی قرار بگیرند و الگوهای متیلاسیون افرادی که از نظر بیولوژیکی زودتر یا آهسته‌تر پیر می‌شوند، مورد بررسی قرار بگیرند.

 

منبع: ایسنا