نگهداری مبتلایان به کرونا توسط روبات ها

نگهداری مبتلایان به کرونا توسط روبات ها

نگهداری مبتلایان به کرونا توسط روبات ها 733 403 نوفن حامی البرز

نگهداری مبتلایان به کرونا توسط روبات

 

هتلی در توکیو از ربات ها برای مراقبت از بیماران مبتلا به کووید۱۹ کمک می گیرد (نگهداری مبتلایان به کرونا توسط روبات).

هتلی در توکیو از کارمندان رباتیک برای سرویس رسانی به بیماران کووید ۱۹ با علائم متوسط استفاده می‌کند. این طرح برای آزاد سازی تخت‌های بیمارستانی جهت مداوای بیماران با علائم شدید ابتلاء به کووید ۱۹ انجام می‌شود.

شرکت «سافت بنک رباتیکز» این ربات‌ها را ساخته است. شهرداری توکیو نیز این ربات‌ها را اجاره کرده و در چند هتل به کار می‌گیرد. تاکنون ۵ هتل در توکیو با ۱۵۰۰ تا ۲۸۰۰ تخت برای مراقبت از بیماران کووید ۱۹ با علائم متوسط در نظر گرفته شده است (نگهداری مبتلایان به کرونا توسط روبات).

یک ربات سخنگو به نام «پپر» در لابی به مهمانان خوشامدگویی می‌کند. از سوی دیگر ربات «ویز» که مخصوص نظافت است در منطقه‌هایی که بیماران وعده‌های غذایی و مایحتاج روزانه خود را برمی دارند، فعالیت می‌کند تا ریسک ابتلای کارمندان انسانی به این ویروس کاهش یابد. همچنین ربات پپر به بیماران یادآوری می‌کند تا دمای بدنشان را اندازه گیری و استراحت کنند (نگهداری مبتلایان به کرونا توسط روبات).

روز گذشته در مراسمی، ربات پپر در حالیکه ماسکی به صورت داشت از فرماندار توکیو استقبال کرد.

یکی از شرکت‌های دانش بنیان موفق به تولید کولر پلیمری هوشمند در کشور شده است که در مصرف آب و برق صرفه جویی می‌کند.

یک شرکت دانش‌بنیان موفق شد کولرهای پلیمری هوشمندی طراحی کند که مصرف آب و برق را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این کولر این است که موتور آن در داخل تولید شده است و برای کاهش مصرف برق، تسمه‌ داخل کولر حذف شده است.

علیرضا پورگمرکی مدیر عامل این شرکت دانش بنیان درباره محصول تولیدی شرکت گفت: محصولات و خدمات شرکت ما مرتبط با حوزه تولید سیستم های گرمایشی و سرمایشی با استفاده از موتورهای پربازده BLDC است. محصولاتی که کمک خوبی به بازگشت سرمایه به کشور کرده است.

به گفته وی، تولید موتورهای پربازده BLDC برای نخستین بار در ایران تولید شده است. این کار از ورود این نوع موتورها به کشور جلوگیری و ارزبری را کاهش داده است.

این فعال دانش‌بنیانی با اشاره به مطلب فوق، بیان می‌کند: بدنه این کولرها گرمای آفتاب را به خود جذب نمی‌کند و همین موضوع سبب می‌شود تا کولر خنکی بیشتری داشته باشد اما کولرهای قدیمی به دلیل آنکه گرمای آفتاب را به خود جذب می‌کردند، سرمایی مناسبی را تولید نمی‌کرد و همین امر موجب می‌شد که آب و برق بسیاری هدر برود.

استفاده از فن‌ها و کولرهای پلمیری هوشمند باعث کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق و ۳۰ درصدی آب در کشور می‌شود. همچنین کولرهای تولیدی این شرکت دانش‌بنیان نسبت به کولرهای مشابه در دنیا میزان خنکی بیشتری دارد چون بدنه این کولرها از پلیمر ساخته شده است.

وی ادامه داد: پوشال‌هایی که در کولرهای آبی قدیم به کار می‌رفتند گرد و غبار زیادی را به خود جذب می‌کردند و این یعنی ورود آلودگی به خانه‌ها. اما در این کولرهای هوشمند، پلیمر جایگزین پوشال شده است که این پلیمرها مانع ورود آلودگی به خانه ها می‌شوند.

پورگمرکی با اشاره به کی از جدیدترین فناوری‌های روز دنیا که در این کولرها استفاده شده است، می‌گوید: این کولرها به روش آبیاری آبشاری پر می شوند. این موضوع به کاهش مصرف آب کمک می کند.

این شرکت دانش بنیان با بهره گیری از ۱۹ متخصص ایرانی و با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توانسته کولرهای تولیدی خود را به کشور عراق صادر کند و در آینده ای نزدیک هم برنامه ای برای صادرات محصولات خود به کشورهای افغانستان، پاکستان وودیگر کشورهای منطقه دارد.

 

منبع: خبرگزاری مهر