مخفی کردن دوربین زیر نمایشگر فناوری جدید سامسونگ

مخفی کردن دوربین زیر نمایشگر فناوری جدید سامسونگ

مخفی کردن دوربین زیر نمایشگر فناوری جدید سامسونگ 733 403 نوفن حامی البرز

مخفی کردن دوربین زیر نمایشگر فناوری جدید سامسونگ

 

سامسونگ حق امتیاز اختراعی برای یک دوربین سلفی زیر نمایشگر ثبت کرده که احتمالا در ۲۰۲۲ روی موبایل پرچمدار این شرکت عرضه شود.

مدت هاست که تولید کنندگان موبایل سعی دارند دستگاهی با نمایشگر تمام صفحه بسازند. تاکنون روش های مختلفی برای از بین بردن بریدگی دوربین سلفی روی نمایشگر ارائه شده است. در همین راستا سامسونگ حق امتیاز اختراع موبایلی ثبت کرده که با روشی نوین دوربین سلفی را زیر نمایشگر مخفی می کند.

در همین راستا در اسناد آمده بخشی از نمایشگر موبایل سامسونگ که دوربین در آنجا قرار گرفته، باید شفاف باشد. البته یک نمایشگر ثانویه زیر بخش شفاف قرار می گیرد تا در زمانی که از دوربین استفاده نمی شود، روی آن را بپوشاند.

این شرکت در ژوئن ۲۰۲۰ حق امتیاز مذکور را ثبت کرده که شامل یک دوربین زیر نمایشگر است. در این حق امتیاز توضیح داده شده دوربین سلفی هنگام استفاده کاملا مخفی می ماند. برای این منظور روش دقیقی نیز طراحی شده است.

این فناوری چالش کیفیت دوربین هایی که زیر نمایشگر قرار می گیرند را برطرف می کند. ممکن است از این فناوری در سری گلکسی S۲۲ که قرار است در سال ۲۰۲۲ میلادی عرضه شود، استفاده شود.

مسئولان محلی در ایالت کالیفرنیای آمریکا درصدد استفاده از شبکه توزیع زیرزمینی گاز طبیعی برای تأمین نیاز خودروهای مصرف کننده هیدروژن هستند.

یکی از دلایل اقبال اندک به خودروهای هیدروژن سوز دشواری استفاده از این گاز است. استفاده از باتری در خودروهای برقی با چالش زیادی همراه نیست و شارژ آن نیز در مجموع ساده است اما هیدروژن برای استفاده به عنوان سوخت خودرو باید همیشه سرد و تحت فشار قرار بگیرد.

به همین علت، خودروهای هیدروژن سوز جذابیت زیادی ندارند و در بازار مورد توجه نیستند. در عین حال یک روش جایگزین، تزریق مستقیم هیدروژن به شبکه‌های گاز طبیعی برای تسهیل دسترسی به آن در کل یک شهر است. از این طریق می‌توان نیازهای خودروهای هیدروژن سوز را نیز برطرف کرد.

شرکت گاز کالیفرنیای جنوبی از همین روش ابتکاری برای تزریق هیدروژن به شبکه‌های گاز طبیعی استفاده کرده و قرار است بخشی از این شبکه در سال آینده میلادی ایزوله شود تا به طور آزمایشی برای توزیع هیدروژن به کار گرفته شود.

افزوده شدن هیدروژن به شبکه‌های توزیع گاز طبیعی مشکلی در کارکردهای اصلی آنها ایجاد نمی‌کند و لذا تأمین گاز آشپزخانه‌ها، بخاری‌ها و غیره با چالش مواجه نمی‌شود. این کار باعث کاهش انتشار گاز دی اکسید کربن نیز می‌شود.

در این سیستم از یک لایه حفاظتی خاص استفاده شده و با تحریک الکتریکی مکش مولکول‌های کوچک هیدروژن در زمان عبور متان و سایر مولکول‌های گاز طبیعی اتفاق می‌افتد. با این فرایند می‌توان هر روز حدود ۱۰ کیلوگرم هیدروژن را فشرده و ذخیره سازی کرد. اما این رقم در عرض دو سال ۱۰ برابر شده و به صد کیلوگرم در روز می‌رسد.

شرکت گاز کالیفرنیای جنوبی در حال همکاری با شرکت هلندی HyET برای استفاده از یک فناوری جدید به نام خالص سازی و فشرده سازی هیدروژن الکتروشیمیایی (EHPC) است. با استفاده از این فناوری استخراج هیدروژن از لوله‌های گاز و ذخیره سازی و فشرده سازی آن در تانکرها تسهیل می‌شود.

این رقم برای تأمین انرژی ۲۰ خودرو کافی خواهد بود. با این حال هنوز تا تجاری سازی این فناوری راه درازی در پیش است.

 

منبع: خبرگزاری مهر