پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
-
11 آوریل 2021 در 4:28 ب.ظ #22263
patentcoo
مشارکت کنندهبرای داوری وجود دو علت و علیت الزامی است و بدون ان داوری رخ نمی دهد . من برای عاقبت این اشخاصی که در این روند ها در حال بررسی پرونده ها هستند بسیار نگرانم چون حتی در قران در چندین ایه با کلمات تند با این افراد صحبت شده است .
-
این پاسخ 3 سال، 11 ماه پیش توسط
patentcoo اصلاح شده است.
-
این پاسخ 3 سال، 11 ماه پیش توسط
-
11 آوریل 2021 در 4:19 ب.ظ #22260
patentcoo
مشارکت کنندهامکان ارائه پرونده به مرجع استعلام به 90 مرجع وجود ندارد اما منظور این است که اگر شما 90 پرونده داشته باشید که هیچ کدام را مراجع استعلام با بهانه های مختلف تایید نکنند شما 90 بار به مراجع مراجعه و هزینه پرداخت کرده اید . البته از نظر ایین های ابراهیمی ( یهودیت ، مسیحیت ، اسلام ) اختراع یک دارایی است و نه یک فعالیت علمی . به همین دلیل در سایر کشور ها اگزمینر ها آت سورس نیستند . کلماتی که در این روند ها استفاده میشه نظیر ” داور ، استعلام ، مرجع ، مخترع ، کارشناس ” این کلمات دارای معانی و مفاهیم خاصی هستند که می توان برای هر کدام ان ها ساعت ها مطالعه کرد و چندین جلد برای هر کدام کتاب نوشت و ما نمی توانیم همین طوری از این کلمات در هرجا که دلمان خواست استفاده کنیم . مثلا کلمه ” داوری یا داوری ” به تنهایی دارای مفهوم خاص است . برای اینکه داوری شکل بگیرد باید دو شخص یا چندین نفر وجود حقیقی داشته باشند و به یک اختلاف نظر برسند تا وجود داور احساس شود حال این داور می تواند اختیاری باشد یا اجباری . یعنی زمانی که اداره اختراعات پرونده متقاضی را به مرجع استعلام ارسال می کند باید یکنفر ذینفع ان طرف دیگر باشد که مدعی است اختراع مال او بوده ولی مجدد ثبت شده است در این حالت وجود داور احساس می شود و داوری شکل میگیرد . اما در این فرایند شخص حاضر در مرجع استعلام در ذهن خودش 80 ملیون نفر یا چندین میلیارد ادم رو ذی نفع قرار می دهد و می خواهد بین ان ها و متقاضی داوری کند چون این ذی نفع ها در عالم حقیقیت وجود ندارد عملا ” داوری ” اتفاق نمی افتد . من پیشنهاد میکنم که حتما سوره ابراهیم از قران را همراه با ترجمه از اینترنت مطالعه کنید تا متوجه موضوع شوید . در اداره اختراعات متقاضیان دو دسته هستند برخی با دارایی اختراع ثبت می کنند مثل اساتید دانشگاه بعضی با سرمایه . انهایی که با دارایی اختراع ثبت می کنند دولت طی فرایندی هزینه را به ان ها برگشت میدهد . اما سرمایه دسته دوم روزی به اتمام می رسد . شک نکنید که در این روند متقاضی برای 30 سند اختراع باید 900 ملیون هزینه کند . این هزینه به طور رسمی اعلام نمی شود و به چشم نیز دیده نخواهد شد اما عملا این اتفاق رخ خواهد داد . بع مرور زمان قشر متوسط جامعه که ابزار تولید را در اختیار دارد منحل خواهد شد و جامعه دو قطبی می شود که کاپیتالیسم رخ میدهد و این شروع فرایند مارکسیست خواهد بود و …
-
8 آوریل 2021 در 2:46 ب.ظ #22252
patentcoo
مشارکت کنندهاگر پرونده از نظر فنی مشکل داشته باشه کارشناس اداره اختراع پرونده را به مرجع ارسال نمی کند . هزینه داوری 300 الی 800 تومن برای زمانی است که یک طرح قابل ثبت در همون مرحله اول تایید بشه و نه به استعلام دوم یا سوم و به کمیسیون برسه . من خودم شخصا تا کنون به 9 مرجع استعلام مراجعه کردم و ضمن پرداخت هزینه که مرجع پاسخ داده اند که داور متخصص ندارند . یعنی فقط گفتن داور متخصص ندارند . خوب ما الان حدود 90 مرجع داریم میانگین اگر متقاضی طبق حرف ویکی پدیا به 50 مرجع استعلام در طول یک بازه زمانی مراجعه کنه و اظهارنامه بفرسته رد بشه و این مورد چندین بار تکرار بشه بعد از مدت 8 سال اگر بخواد 30 اظهارنامه ثبت کنه یعنی به سند قطعی برسه باید 900 ملیون با تمام هزینه های استعلام هزینه کنه و در نهایت 30 سند میگیره که شاید این 30 سند 5 کیلو روغن نباتی در جامعه ما ارزش نداشته باشد . در صورتی که هیئت علمی دانشگاه از این هزینه معاف می شوند و دولت طی فرایندی این هزینه را به ان ها برگشت میدهد . کاملا مشخص است که نمایندگانی که این قوانین را تصویب کرده اند یا خودشان هیئت علمی بوده اند یا رابطه نزدیکی با دانشگاه ها داشته اند چون شما در این روند یک قانون بر ضرر ان ها پیدا نمی کنید . اقتصاد دانش بنیان هم که تعریفش در بالا نوشته شده است . ممنون
-
این پاسخ 3 سال، 12 ماه پیش توسط
patentcoo اصلاح شده است.
-
این پاسخ 3 سال، 12 ماه پیش توسط
-
6 آوریل 2021 در 6:05 ب.ظ #22248
patentcoo
مشارکت کنندهبه نقل از ویکی پدیا :
نگاهی به اقتصاد دانش بنیان*
پیرو گزارش های منتشر شده در انبوهی از رسانه ها از جمله خبرآنلاین ،خبرگزاری مهر و میزان درخصوص ” تحقق اقتصاد دانش بنیان ” گروهی از نخبگان و مخترعین کشور در این خصوص توضیح داده اند : تا آنجاکه ما میدانیم در سایر کشورها اقتصاد دانش بنیان یعنی اینکه به عنوان مثال” شرکت سونی اریکسون ” با دوتا دانشگاه صحبت میکند یا خودش یک دانشگاه و مرکز اموزش تاسیس میکند بعد بیانه صادر میکند که هرکسی بتواند فاند یا پذیرش دانشگاه مارو بگیرد، بعد از گرفتن مدرک تحصیلی در همین کمپانی سونی اریکسون مشغول به کار می شود ، این چنین کشوری میتواند ادعا کند که اقتصاد دانش بنیان دارد . نه اینکه در کشورما شما با کنکور وارد دانشگاه شوید بعد طی یک فرایندی یک مدرک بگیرید و در انتها دنبال کار بگردید بعد اخر در یک حیطه دیگری مشغول به فعالیت شوید اسم این کار اقتصاد دانش بنیان نیست .متاسفانه تعریف صحیح و درستی از اقتصاد دانش بنیان به ” مردم ” داده نشده است، برای اقتصاد دانش بنیان داشتن نیاز به زیر ساخت و سیاست گذاری است که مبنا آن از همان وزارت علوم می باشد . در حقیقت صنعت می بایست دانشگاه ایجاد کند چون شرکت نیاز به متخصص دارد نه اینکه دانشگاه شرکت تاسیس کند ! چون دانشگاه که نیازی به تولید ندارد . !
-
-
نویسندهنوشتهها