بازوی بیونیکی ساخته شده که هر انگشت آن دارای ۳ مفصل و ۲ حسگر است که این بازو می تواند پیانو بزند (پیانو زدن بازوی بیونیکی)، آب بریزد و قیچی را کنترل کند.
یک بازوی بیونیک ساخته شده که می تواند تخم مرغ ها را نگه دارد و پیانو بنوازد (پیانو زدن بازوی بیونیکی) و در حقیقت این بازو می تواند حرکات دست انسان را تقلید کند.
«هیون مین دو» از انستیتو ماشین آلات و مواد کره جنوبی این بازو را ساخته و ادعا می کند این ابزار می تواند آب بریزد و قیچی را کنترل کند.
به گفته سازندگان این ربات می توان از آن در کارخانه یا صنایع مختلف استفاده کرد و به ربات ها اجازه داد به طور فیزیکی با جهان اطراف ارتباط برقرار کنند.
این بازوی رباتیک دارای ۴ انگشت است که هرکدام از آنها ۳ بند دارند، به همین دلیل مانند دست انسان انعطاف پذیر است و می تواند اشیا را با قدرت کنترل کند.
بازوی مذکور ۲.۲ پوند وزن دارد و می تواند جسمی با ۳ برابر وزن خود را بلند کند. در این بازوی رباتیک ۲ نوع حسگر وجود دارد که لمس با قدرت های مختلف را شناسایی می کند. این حسگرها در نوک انگشتان، انگشتان و کف دست ابزار به کار رفته اند تا هرگونه شی را شناسایی کنند.
پیانو زدن بازوی بیونیکی
به گفته محققان این بازو مانند دست انسان کار می کند و ساختار و حرکات انگشتان واقعی را تقلید می کند و در کل ۱۲ موتور هر انگشت و مفصل های آن را به طور جداگانه حرکت می دهند.
فناوری جدیدی برای ردیابی حرکات چشم ساخته شده که با ماشین یادگیری همخوان می شود و با کمک آن می توان بیماری «ام اس» را تشخیص داد.
به مدت چند دهه پزشکان با بررسی حرکات چشم سلامت مغز را تعیین می کردند و الگوهای حرکات چشم نشان دهنده شرایطی مانند سکته یا ضربه مغزی بوده است.
اکنون شرکت «سی لایت تکنولوژیز» تصمیم دارد به پزشکان کمک کند تا بیماری های عصبی را با سرعت و دقت بیشتری ردیابی کنند که این شرکت در حوزه نوروتک (فناوری عصبی) و هوش مصنوعی فعالیت می کند.
«سی لایت تکنولوژیز» در همین راستا یک فناوری ردیابی چشم ساخته که با ماشین یادگیری همخوان می شود و با کمک آن می توان بیماری «ام اس» را تشخیص داد.
برای این منظور کافی است بیماران به مدت ۱۰ ثانیه به نقطه ای تعیین شده، چشم بدوزند. سیستم مذکور ویدئویی از این روند ثبت می کند و با کمک ماشین یادگیری وجود اختلال عصبی را پیش بینی می کند.
سایر فناوری های ردیابی چشم، حرکات مردمک را رصد می کنند، اما فناوری «سی لایت تکنولوژیز» شبکیه را ردیابی می کند و می تواند حرکاتی به اندازه یک صدم موی انسان را تشخیص دهد.
شرکت مذکور امیدوار است در آینده بتواند بیماری آلزایمر، پارکینسون و ALS را شناسایی کند. شناسایی و کنترل این بیماری ها پرهزینه و وقت گیر است و از سوی دیگر تشخیص دیرهنگام این بیماری ها چالش های زیادی را ایجاد می کند.
در این فرایند نیازی نیست بیماران از قطره چشمی استفاده کنند و پلک زدن طی انجام این روند هیچ اختلالی ایجاد نمی کند و پزشکان با کمک فناوری جدید می توانند وضعیت بیماری را رصد کرده و تعیین کنند یک داروی خاص تا چه حد کارساز است.
زاخاری هفت یکی از بنیانگذاران این شرکت می گوید: پشت چشم در حقیقت جلوی مغز به حساب می آید. ما با کمک هوش مصنوعی و سیستم ردیابی چشم سلامت عصبی افراد را با دقت و حساسیتی بی سابقه کنترل می کنیم.
منبع: خبرگزاری مهر
دیگر اخبار مرتبط با نوآوری:
گروهی از فیزیکدانان موسسه فناوری ماساچوست(MIT) روشی را برای کاهش نوسانات کوانتومی در ساعتهای اتمی ایجاد کردهاند. ساعتهای اتمی دقیقترین نگهدارندههای زمان شناخته شده در جهان هستند که بهترین آنها میتواند زمان را با دقت یک ثانیه به مدت ۱۵ میلیارد سال نشان کند. با این حال یک گروه از محققان MIT به این نتیجه رسیدند که همین نوسان بسیار ناچیز هم در طول ۱۵ میلیارد سال نباید باشد. آنها در مقاله جدیدی که در مجله Nature منتشر شد،
در صد کیلومتری شمال شرقی سواحل کوازولو-ناتال در آفریقای جنوبی پروژهای جاهطلبانه در شرف اجراست که قصد دارد همچون «کشتی نوح» از هر گیاه و جانداری روی کره زمین نمونهای را گرد آورد (احداث کشتی نوح مدرن). این پارک عظیم که انرژی مورد نیاز آن از پنلهای خورشیدی تامین خواهد شد با هدف محافظت از میراث حیات بر کره زمین تاسیس خواهد شد که مسئولین پروژه از مردم برای تامین بودجه ۵.۵ میلیاردی احداث این پارک طلب کمک کردهاند.
ساخت نانو حسگر های مغناطیسی برای قلب ساخت نانو حسگر های مغناطیسی برای قلب: محققان موفق به ساخت نانو حسگر های جدیدی شدند که با حساسیت بسیار بالا فعالیت مغز و قلب را میسنجد. در همین راستا تیمی از دانشمندان دانشگاه کیل، برای سنجش فرکانسهای پایین در جریان فعالیت قلب و مغز بر روی نوعی از نانو حسگر ها موسوم به حسگرهای کانسیلر متمرکز شدهاند. این حسگر از یک نوار سیلیکونی نازک تشکیل شده است که در سادهترین حالت دو
شرکت "بوئینگ" قطعات هواپیماهای قدیمی را به شکل سرویس مبلمان در میآورد که بین ۵۵۰۰ تا ۱۹۵۰۰ دلار قیمت دارند. آیا دلتان برای آن حس آزادی هنگام بلند شدن از زمین با هواپیماهای قدیمی تنگ شده است؟ از زمانی که ویروس کرونا جهان را درگیر خود کرده است، بسیاری از ما همین احساس دلتنگی را داریم. اکنون "بوئینگ" در ابتکاری جدید سعی در کاهش این دلتنگی دارد. این شرکت در حال ساخت و فروش مبلمان ساخته شده از قطعات هواپیماهای
دو محقق پس از شش سال تلاش موفق به طراحی و ایجاد پیراهنی که مجهز به فناوری "لایت لیس"(Light Lace) است، شدهاند. "راب شفرد"(Rob Shepherd) خالق فناوری "لایت لیس" گفت: آن پیراهنها نور را از خود عبور میدهند و هنگامی که آنها را بکشید یا فشار دهید میتوانید شدت خروجی نور را تغییر دهید. شفرد سالها وقت خود را صرف ایجاد این فناوری کرد و در همین سالها نیز "ایلیدا سامیلگیل"(Ilyada Samilgil) از دانشگاه کرنل با او همکاری میکرد
با طولانی شدن دوره شیوع ویروس کرونا، ماسک های خلاقانه با امکانات متنوع هر روز بیش از گذشته عرضه میشوند. یکی از تازهترین این ماسکها که «بون کانداکشن» نام دارد علاوه بر تجهیز به فیلترهای قدرتمند ضد باکتری قابلیت پخش موسیقی نیز دارد. یکی از قابلیتهای این ماسک منعطف بودن آن به خصوص از طرفین است که موجب میشود به راحتی با فرمهای مختلف صورت سازگار شود. فیلترهای این ماسک جلوی ورود، گرد و خاک، باکتری و دیگر ذرات
"هلدینگ دارویی کوبوتا" (Kubota Pharmaceutical Holdings) ژاپن اخیرا در حال توسعه عینکهای هوشمندی است که ممکن است در آینده سبب بهبود بینایی افراد نزدیک بین شود. شاید این باعث تعجب افراد بسیاری شود که چطور چنین چیزی ممکن است، اما این شرکت وسیلهای پوشیدنی ایجاد کرده است که افراد تنها با قرار دادن آن در جلوی چشمان خود (دقیقاً همانند عینک) میتوانند مشکل نزدیک بینی خود را بهبود بخشند. این دستگاه که عینکهای کوبوتا (Kubota Glasses) نام دارد، در
ایمپلنت بسیار ریزی که از کوری جلوگیری می کند ایمپلنت بسیار ریزی که از کوری جلوگیری می کند: یک ایمپلنت کوچک مخصوص افراد مبتلا به آب سیاه ابداع شده که فشار چشمی آنان را به طور مداوم اندازه گیری می کند. به این ترتیب بیمار می تواند در خانه بیماری خود را کنترل کند. هنگامیکه فردی دچار آب سیاه(گلوکوما) است همیشه این خطر وجود دارد که فشار ناشی از تجمیع مایع در چشم فرد به اعصاب بینایی او آسیب برساند
اکثر افرادی که به دیابت مبتلا هستند برای تنظیم قند خون خود باید روزانه حداقل دو دوز انسولین تزریق کنند. محققان اکنون برای آسانتر کردن این فرآیند بر روی رباتی کار میکنند که درون بدن قرار میگیرد و با یک کپسول خوراکی شارژ میشود. گروهی از محققان ایتالیایی به تازگی مقالهای در مجلهی "Science Robotics" منتشر کردهاند و در آن سیستم دو بخشی به نام "PILLSID" را معرفی کردهاند. این سیستم شامل یک پمپ انسولین قابل کاشت در بخش
تاکسی هوایی سوئیسی ای وی تول، با موفقیت در جریان یک پرواز آزمایشی قابلیتهای خود را به نمایش گذاشت. تاکسی هوایی eVTOL که توسط شرکت سوئیسی دوفور ساخته شده، یک وسیله نقلیه تمام برقی است که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد و از این لحاظ مشابه با هلیکوپترها عمل میکند ، اما میتواند مانند هواپیماها بعد از حرکت بر روی باند اوج گرفته و مسیر خود را ادامه دهد. بال این هواپیما به صورت چرخشی ساخته شده و
ساخت یکپارچه بدنه خودرو به روش ریختهگری دایکست ساخت یکپارچه بدنه خودرو به روش ریختهگری دایکست: تسلا در ادامه نوآوریهای عجیبوغریب خود روشی جدید و کاملاً ابتکاری را برای تولید بدنه خودرو ارائه داده که این امکان را در زمانی کوتاهتر و با هزینه بسیار کمتر، فراهم مینماید که برای ساخت فریم یا چهارچوب بدنه خودرو، از تکنیک «دایکست» یا «ریختهگری تحتفشار» استفاده شده که میتواند فرآیندهای سنتی مونتاژ قطعات، از طریق جوش دادن و پرچ کردن را، به میزان
لنز واقعیت افزوده جایگزین تلفنهای همراه هوشمند لنز واقعیت افزوده جایگزین تلفنهای همراه هوشمند:با ظهور عینکهای هوشمند بهعنوان جایگزینی برای تلفنهای همراه هوشمند، این پرسش مطرح است که آیا شمارش معکوس برای پایان دوره عمر گوشیها و عرضه نسل جدید فناوریهای ارتباطی آغاز شده است؟ با پتنت جدید سامسونگ برای لنزهای مبتنی بر واقعیت افزوده به نظر میرسد که این روند آغاز شده و آیندهای جالب پیش روی صنعت تلفن همراه قرار دارد. فناوری واقعیت افزوده «AR» از جمله فناوریهای