یک تیم موسوم به “جتمن” از توانایی جدید پرواز جت بالدار خود رونمایی کردند و نشان دادند که وسیله نقلیه پروازی آنها چگونه میتواند با سرعت بسیار بالا در ارتفاعی بینظیر قرار بگیرد.
نمایش جدید تیم “جتمن”(Jetman) و “وینس رفت”(Vince Reffet) به عنوان خلبان نقطه عطف دیگری در برخاستن از زمین سپس کمک گرفتن از چهار موتور توربینی تعبیه شده روی بالهای کربنی و پرواز در آسمان را نشان میدهد.
تیم “جتمن” پس از نشان دادن قابلیتهای وسیله نقلیه پرنده خود در دسامبر گذشته اکنون نشان میدهد که این وسیله چگونه میتواند از یک شناور الکترونیکی معلق در هوا به یک پرواز کننده فوق سریع تبدیل شود ( پرواز جت بالدار ).
قابلیت پرواز جت بالدار ، تیم جتمن را از سایر دستگاههای پرواز شخصی مانند تختههای جت(jet boards)، جت پکها(jetpacks) و لباسهای جت(jet suits) جدا میکند زیرا امکان پروازی کارآمدتر را با سرعت بسیار بالا تا سرعت ۴۰۰ کیلومتر در ساعت به همراه امکان انجام حرکات آکروباتیک بسیار جذاب حین پرواز فراهم میکند(پرواز جت بالدار در کنار هواپیما).
تیم جتمن تنها گروهی است که تاکنون توانسته دستگاه خود را به ارتفاعات بالا ببرد و در پروازهای خود در کنار هواپیماها پرواز کند.
پرواز جت بالدار در کنار هواپیما
در این ویدیوی جدید، “رفت” قبل از برخاستن، دریچه گاز و چهار توربین جت خود را امتحان میکند و سپس برمیخیزد و به ارتفاع ۱۸۰۰ متری بر فراز شهر دبی میرود که وی در نهایت با اتمام پرواز و حرکات نمایشی خود، چتر نجات خود را باز میکند تا فرودی آرام را تجربه کند.
کل این پرواز سه دقیقه به طول انجامید و نشان داد که این جت چقدر سریع میتواند خود را به آسمان برساند.
البته استفاده از چتر برای صرفهجویی در مصرف سوخت صورت میگیرد، نه اینکه این جت توانایی فرود آوردن خلبان را نداشته باشد.
انتقال از زمین به ارتفاع در این پرواز بسیار بی دردسر به نظر میرسد و وسیله با سرعت حیرت انگیزی شتاب میگیرد تا به سمت بالا حرکت کند.
محققان دستگاهی ابداع کرده اند که از رطوبت هوا برق تولید می کند و این دستگاه می تواند در ۲۴ ساعت روز و ۷ روز هفته کار کند.
محققان دانشگاه ماساچوست آمهرست دستگاهی ساخته اند که با استفاده از بخار آب از هوا برق تولید می کند و این دستگاه که «ایر ژن» نام گرفته حاوی سیم های پروتئینی بسیار ریزی است که با دریافت بخار آب از اتمسفر برق تولید می کنند.
این دستگاه ۲ الکترود را به نانوسیم های پروتئینی متصل می کند. این نانوسیم های پروتئینی توسط نوعی باکتری به نام ژئو باکتر(geobacter )تولید می شوند. باکتری های مذکور غیر آلاینده، تجدید پذیر و کم هزینه هستند.
«ژان یائو» یکی از محققان دانشگاه ماساچوست آمهرست در این باره می گوید: ما در واقع از هوا برق تولید می کنیم که ایرژن می تواند در ۲۴ روز و ۷ روز هفته انرژی پاک تولید کند.
این دستگاه قابلیت تولید برق در مناطقی با رطوبت کم ( مانند صحرای آفریقا) را نیز دارد و می تواند انرژی دستگاه های کوچک الکترونیکی را تامین کند.
ایرژن نیازمند نور خورشید یا باد نیست. این دستگاه برای تولید برق نیازمند یک فیلم نازک با ضخامت کمتر از ۱۰ میکرون از نانوسیم های پروتئینی است تا باکتری مورد نیاز را تولید کند.
محققان در مرحله بعد تصمیم دارند وصله های کوچکی تولید کنند که از فناوری ایرژن استفاده می کند و در دستگاه های دیگر نصب می شود. به این ترتیب می توان برق مورد نیاز گجت های پوشیدنی مانند مانیتورهای سلامتی و ساعت های هوشمند را تامین کرد و در نتیجه نیاز به باتری از بین می رود.
در انتهای این فیلم یک الکترود قرار دارد. همچنین الکترودی کوچکتر که فقط بخشی از فیلم را می پوشاند، روی آن قرار می گیرد. سوراخ های بسیار ریز بین نانوسیم ها شرایطی به وجود می آورد که جریان الکتریسیته بین دو الکترود تولید می شود.
فناوری جدید را نه تنها در موبایل، ساعت های هوشمند و گجت های پوشیدنی دیگر می توان استفاده کرد، بلکه در حوزه های پزشکی و انرژی های تجدید پذیر نیز کاربرد دارد.
منبع: ایسنا
دیگر اخبار مرتبط با نوآوری:
شرکت کانادایی الکترامکانیکا از تولید خودروی برقی سه چرخ فشرده خبر داده که مناسب استفاده در شهرهای بزرگ و پرترافیک است. بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط اداره آمار ایالات متحده حدود ۹۰ درصد از آمریکاییها به تنهایی رانندگی میکنند و بنابراین تولید و ساخت خودروی فشرده برقی میتواند رفت و آمدها را در این کشور تسهیل کند. خودروی برقی یادشده که سولو ای وی نام دارد، در جلو دارای دو چرخ و در عقب دارای یک چرخ بوده
آقای دارن تانگ کاندیدای سنگاپوری، بهعنوان پنجمین مدیرکل جدید WIPO سازمان جهانی مالکیت فکری انتخاب شد. «دارن تانگپ (Daren Tang) که در حال حاضر مدیر اجرایی دفتر مالکیت فکری سنگاپور (IPOS) است، با کسب ۵۵ رأی از کمیته هماهنگی وایپو، خانم «بینینگ وانگ (Binying Wang) از چین با ۲۸ رأی را شکست داد. روند نامزدی و انتصاب مدیرکل جدید سازمان جهانی مالکیت فکری، در اکتبر سال ۲۰۱۹ به تصویب اعضا رسید و بر اساس آن، کمیته هماهنگی وایپو که متشکل
شرکت "کانن" یک حق اختراع جدید را به ثبت رسانده است که نمایانگر یک دوربین با لنزهای قابل تعویض چرخشی است که میتواند با لنزهای RF این شرکت کار کند. شرکت کانن(Canon) حق اختراعی را ثبت کرده است که اولین بار توسط پایگاه "Canon News" مشاهده شد و یک دوربین دستی را نشان میدهد که ترکیبی از طراحی دوربین جیبی شبیه به "Osmo Pocket" و سری RF لنزهای بدون آینه آن است. این دوربین از مکانیزم چرخشی برخوردار است
راه حلی برای نقاط کور خودروها با ایده دختر ۱۴ ساله راه حلی برای نقاط کور خودروها با ایده دختر ۱۴ ساله: دختری ۱۴ ساله در ایالت پنسیلوانیای آمریکا توانست راه حلی را برای غلبه بر مشکل وجود نقاط کور خطرناک در برخی خودروها بیابد که با ابداع این روش به مشاهده افراد و خودروهایی کمک می کند که معمولا در دو سوی چپ و راست خودرو و در برابر چارچوب فلزی آن قرار می گیرند و به همین علت توسط
هورمون جنسی استروژن نقش مهمی در سلامت و باروری زنان دارد. سطح بالای استروژن در بدن با سرطانهای پستان و تخمدان همراه است، در حالی که سطح پایین استرادیول میتواند منجر به پوکی استخوان، بیماری قلبی و حتی افسردگی شود. (استروژن دستهای از هورمونها است که استرادیول بهعنوان مهمترین شکل آن است). استرادیول همچنین برای خصوصیات جنسی ثانویه در زنان و تنظیم چرخه تولید مثل ضروری است. بهدلیل عملکردهای فراوان، هورمون استرادیول اغلب به طور خاص توسط پزشکان بهعنوان بخشی
بازوی بیونیکی ساخته شده که هر انگشت آن دارای ۳ مفصل و ۲ حسگر است که این بازو می تواند پیانو بزند (پیانو زدن بازوی بیونیکی)، آب بریزد و قیچی را کنترل کند. یک بازوی بیونیک ساخته شده که می تواند تخم مرغ ها را نگه دارد و پیانو بنوازد (پیانو زدن بازوی بیونیکی) و در حقیقت این بازو می تواند حرکات دست انسان را تقلید کند. «هیون مین دو» از انستیتو ماشین آلات و مواد کره جنوبی این
حق امتیاز اختراع دو موبایل منتشر شده است که دارای نمایشگرهایی هستند که کل دستگاه را در بر می گیرد. شیائومی در اواخر ۲۰۱۹ میلادی طرح اولیه موبایل را رونمایی کرد که Mi Mix Alpha نام داشت و نمایشگر آن به طور کامل دستگاه را در بر گرفته بود. طبق گزارش وب سایت«لتس گو دیجیتال» شیائومی حق امتیاز مذکور را در پایان ۲۰۱۹ میلادی در چین ثبت کرده و اسناد آن در یکم ژانویه ۲۰۲۱ میلادی منتشر شده است.
قمقمهای که به فیلتر مجهز است، میتواند آب را تصفیه کند و همچنین به تجزیه و تحلیل باکتریها و ویروسهای آب بپردازد. شما میتوانید در هر مکانی، آب خالص، پاک، تصفیهشده و استریلشده با پرتو ماوراءبنفش را بدون نیاز به بطریهای پلاستیکی در اختیار داشته باشید. این وعده سازندگان قمقمه موسوم به "WAATR" است که میتواند سلامت و ایمنی کاربران را افزایش دهد. WAATR از فولاد ضد زنگ ساخته شده و دهانه آن به اندازه کافی بزرگ است تا
یک استارتآپ فرانسوی موسوم به Pi-Pop دوچرخهای به همین نام را معرفی کرده است که به جای باتری از ابرخازنها تغذیه میکند و راهحلی سازگار با محیط زیست و بدون دردسر را برای رفت و آمد ارائه میدهد. استارتآپ فرانسوی Pi-Pop از یک دوچرخه برقی پیشگامانه رونمایی کرده است که برای یک دوچرخه سواری سازگار با محیط زیست و کارآمد، به جای باتری به ابرخازنها متکی است. در عصری که دوچرخههای الکتریکی برای رفت و آمدهای روزانه و سواریهای آرام
نمونه اولیه هدفونی ابداع شده که دارای میکروفون های مینیاتوری است و با کمک هوش مصنوعی صدای اطراف کاربر را ردیابی می کند که به این ترتیب خطر نزدیک شدن خودرو به فرد را به او هشدار می دهد و باعث جلوگیری از تصادف کاربر با یک هدفون می شود. عده زیادی از افراد هدفون به گوش دارند و نمی توانند هنگام گذر از خیابان متوجه خودروها شوند که با توجه به این موضوع محققان مشغول توسعه هدفون هایی
محققان موفق به تولید پروتئین مصنوعی ماهیچه شدهاند که میتواند در الیاف مصنوعی بکار گرفته شود تا لباسهای محافظ، ایمپلنتهای پزشکی و پروتزهای مصنوعی از آن ساخته شود. اگر تحقیقات جدید در دانشگاه "واشنگتن در سنت لوئیس" با موفقیت به پایان برسد، "پیراهن عضلانی" ممکن است به زودی معنای کاملاً جدیدی پیدا کند. محققان این دانشگاه راهی برای استفاده از باکتریها به منظور تولید پروتئینهای مصنوعی ماهیچه پیدا کردهاند که سپس میتوانند برای تولید لباسهای محافظ، وسایل محافظتی، ایمپلنتهای
بیمارستانی در نیویورک با نصب دوربین های نظارتی گوگل در اتاق بیماران کووید۱۹، از قرار گرفتن کادر درمان در برابر ویروس جلوگیری و همزمان علائم حیاتی بیماران را رصد می کند (رصد کرونا توسط دوربین گوگل). ماونت سینایی یکی از بیمارستان های نیویورک است که انبوهی از بیماران مبتلا به ویروس کرونا در آن بستری هستند. این بیمارستان اکنون با استفاده از دوربین های نظارتی «نست» بیماران را رصد می کند (رصد کرونا توسط دوربین گوگل) تا میزان قرار