اگر بستن بند کفشهایتان برایتان کار آسانی نبوده نگران نباشید چرا که شرکت آمریکایی”نایک”(Nike) با همکاری گوگل برای حل این مشکل با یک ایده نوین دیگر آمده است و به شما اجازه میدهد بند کفش خود را با فرمان صوتی ببندید.
کفشهای کتانی بسکتبال “Adapt BB” طراحی این شرکت مجهز به یک سیستم بستن بند هستند که با فشار دادن یک دکمه روی کفش فعال میشوند، اما اکنون دستیار صوتی گوگل میتواند این کار را برای کاربران انجام دهد. گوگل تواناییهای “هی، گوگل” را به برنامه “Nike Adapt” اضافه کرده است و به افراد اجازه میدهد فقط با صحبت در تلفنهای هوشمند بند کفش خود را ببندند.
این کفش مجهز به موتورهای داخلی و حسگرهای چرخ دندهای است که تشخیص میدهد چه زمانی پا به چه کششی احتیاج دارد و بر این اساس تنظیم میشود تا کاربر احساس راحتی کند.
این قابلیت بخشی از اقدام جدید گوگل است که دستیار مجازی را به ۳۰ برنامه از جمله توییتر، اسپاتیفای و مای فیتنس پال اضافه کرده است. این کفشهای ورزشی ۴۰۰ دلاری نایک با سیستم بستن بند خودکار طراحی شده است که کاربران میتوانند آن را با فشار دادن دکمههای کنار کفش یا برنامه همراه(Nike Apt) کنترل کنند.
نایک در بیانیهای در این باره گفت: با لمس دستی یا با استفاده از برنامه “Nike Adapt” در تلفن هوشمند، بازیکنان میتوانند بسته به لحظات مختلف در بازی تنظیمات متناسب متنوعی را وارد کنند.
در حال حاضر کاربران دارای گوشیهای اندروید تنها با گفتن” هی گوگل بند کفشهای من را ببند” میتوانند از این فناوری استفاده کنند. هنگامی هم که کاربر میخواهد کفشهای خود را در بیاورد خیلی راحت میتواند با گفتن “هی گوگل بند کفشهای من را شل/باز کن” کفشهای خود را براحتی دربیاورد. برای استفاده از برنامه پشتیبانی گوگل، کاربران فقط باید هر دکمه کنار کفش را نگه دارند تا آن را روشن کنند. سپس این برنامه به شما دستور میدهد تلفن هوشمند خود را نزدیک چراغهای کفش نگه دارید تا به آن وصل شود و همین کار را با لنگه دیگر کفش تکرار کنید.
این دستیار مجازی اکنون توسط توییتر، اسنپ چت، مای فیتنس پال، دیسکورد، نایک ران کلاب و موارد دیگر پشتیبانی میشود.
ارتش آمریکا در تلاش است برای تسریع شارژ پهپادها یک سیستم شارژ خودکار تولید کند که بدون مداخله انسان برق مورد نیاز این محصولات را تأمین کند.
این سیستم شارژ خودکار که ظرف چهار سال آینده تکمیل میشود میتواند انرژی مورد نیاز صدها پهپاد را تأمین کند.
سیستم یادشده که پهپادها با اتصال خودکار به آن شارژ میشوند، جایگزین ایستگاههای شارژ زمینی متصل به وسایل نقلیه زرهی میشود. تکمیل این طرح توسط محققان دانشگاه ایلینیوز صورت میگیرد و بودجهای ۸ میلیون دلاری به این کار اختصاص یافته است.
شارژ باتری پهپادها معمولاً تنها برای نیم ساعت پرواز آنها کافی است و فناوری شارژ خودکار میتواند اجرای مأموریتهای مختلف نظامی و گشت زنی با استفاده از پهپادها را تسهیل کند. همچنین با این کار دیگر پهپادها برای شارژ مجدد نیازی به بازگشت به نقطه حرکت ندارند و این کار میتواند از طریق اتصال به مرکز شارژ خودکار در نزدیک محل مأموریت صورت بگیرد.
قرار است یک سیستم شناسایی شارژرهای خودکار نیز به پهپادهای ارتش آمریکا اضافه شود تا آنها بتوانند نزدیک ترین مرکز شارژ خودکار به خودشان را شناسایی کنند و به سمت آنها پرواز کنند.
مزیت دیگر این نوآوری عدم نیاز به حمل هزاران باتری توسط نیروهای نظامی برای تأمین برق پهپادهاست. این فناوری را میتوان در آینده برای تسهیل شارژ وسایل نقلیه خودران نیز به کار گرفت.
منبع: ایسنا