پایه مانیتور با لامپ ضدعفونی کننده

پایه مانیتور با لامپ ضدعفونی کننده

پایه مانیتور با لامپ ضدعفونی کننده 733 403 نوفن حامی البرز

پایه مانیتور با لامپ ضدعفونی کننده

 

یک پایه مانیتور با لامپ ضدعفونی کننده پی سی برای فروش عرضه شده که مجهز به لامپ اشعه مافوق بنفش است و می تواند دستگاه ها را در ۱۰ دقیقه ضدعفونی کند.

با توجه به شیوع ویروس کرونا در چین فعالیت های اقتصادی و اجتماعی در این کشور راکد شده و از سوی دیگر فروش ماسک و گجت های مخصوص استرلیزه کردن رونق گرفته است.

شرکت شیائومی نیز در این اواخر در پلتفرم خرده فروشی «شیائومی یوپین» چند لامپ مخصوص استرلیزه کردن را عرضه کرد که آخرین محصول عرضه شده در این پلتفرم یک پایه مانیتور با لامپ ضدعفونی کننده رایانه پی سی است مجهز به یک لامپ استرلیزه است. این گجت میز ضدعفونی Lego S۶ Pro نام گرفته و با قیمت ۹۹۹ یوان عرضه شده است.

کافی است کاربر اشیا را در محلی که لامپ اشعه مافوق بنفش وجود دارد، قرار دهد. این لامپ به طور خودکار روشن و پس از ۱۰ دقیقه خاموش می شود.

پایه مانیتور با لامپ ضدعفونی کننده

این گجت در حقیقت شامل یک پایه نمایشگر و یک طبقه ساده است که لامپ استرلیزه UV-C همراه تایمری ۱۰ دقیقه ای در آن نصب شده است. این گجت با استفاده از اشعه مافوق بنفش هردستگاهی را ضدعفونی می کند و هرگونه باکتری و میکروارگانیسمی را از بین می برد.

علاوه بر آن پایه نمایشگر را می توان تنظیم کرد و ارتفاع آن تا ۱۳.۵ سانت قابل افزایش است. در کنار این موارد گجت مذکور یک دستیار هوشمند با نمایشگر لمسی ۴.۵ اینچی دارد. این دستیار مجهز به هوش مصنوعی است.

پژوهشگران موسسه “ام.آی.تی”(MIT) در مطالعه اخیرشان توانسته‌اند با کمک فناوری هوش مصنوعی یک آنتی بیوتیک‌ قدرتمند توسعه دهند.

پژوهشگران ام.آی.تی اظهار کرده‌اند که این آنتی بیوتیک می‌تواند برخی از خطرناک‌ترین و مقاوم‌ترین سویه‌های باکتری را از بین ببرد.

آنتی بیوتیک‌ها یک روش اثبات شده برای از بین بردن باکتری‌های مضر محسوب می‌شوند اما با این وجود بسیاری از این باکتری‌ها اخیرا در برابر بسیاری از داروهایی که برای مبارزه با آنها استفاده می‌کنیم مقاوم شده‌اند.

اکنون به لطف آنتی بیوتیک جدید تولید شده توسط هوش مصنوعی و برخی از باکتری‌های خطرناک و مقاوم به دارو در جهان می‌توانند از بین بروند.

مقاومت به آنتی بیوتیک یعنی میکروب‌های بیماری‌زا که برای مبارزه با آنان آنتی‌بیوتیک استفاده می‌شوند، با جهش ژنی نسبت به این داروها مقاومت پیدا کنند و نسل‌های جدیدی به وجود بیایند که نتوان با آن‌ها مبارزه کرد. از مهم‌ترین عوامل این نوع مقاومت دارویی، مصرف خودسرانه یا بیش از حد آنتی بیوتیک‌ها است. در دهه‌های اخیر مصرف آنتی بیوتیک علاوه بر پزشکی در کشاورزی هم افزایش چشمگیری داشته و آنتی‌بیوتیک‌ها در دامداری، پرورش مرغ و طیور، پرورش ماهی و آبزیان، تولید محصولات کشاورزی و در باغ‌های میوه استفاده می‌شود، بنابراین مقاومت به آنتی بیوتیک، کشاورزی و محیط زیست را هم تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در آزمایشات، داروی جدید موفق به از بین بردن دو مورد از سه پاتوژن که سازمان بهداشت جهانی(WHO) آنها را خطرناک دانسته، شد. این باکتری‌ها مقاوم به آنتی بیوتیک بوده و به آنها “آکینتوباکتر بومانی” (Acinetobacter baumannii) و “انتروباکتریاسیا”(Enterobacteriaceae) گفته می‌شود. پاتوژن‌(Pathogen) یا بیماری‌زا یا بیمارگر، عامل تولید بیماری می‌شود.

این دارو عملکرد متفاوتی نسبت به آنتی بیوتیک‌های معمولی دارد و این برای نخستین بار در جهان است که پژوهشگران موفق به توسعه آنتی بیوتیک با کمک هوش مصنوعی شده‌اند.

“رجینا بارزیلای”(Regina Barzilay) پژوهشگر ارشد این مطالعه گفت: برای نخستین بار ما از هوش مصنوعی برای توسعه یک آنتی بیوتیک استفاده کردیم.

تا سال ۲۰۵۰ باکتری‌های امروزی در برابر آنتی‌بیوتیک‌های موجود مقاوم می‌شوند و این مساله زندگی حداقل ۱۰ میلیون نفر را به خطر می‌اندازد بنابراین اگر هوش مصنوعی بتواند باز هم آنتی بیوتیک‌های قدرتمند توسعه دهد امید است این مشکل تا حدودی حل شود.

طی این مطالعه پژوهشگران یک الگوریتم یادگیری عمیق را آموزش دادند تا ابتدا انواع مولکول‌هایی که باکتری‌ها را از بین می‌برد شناسایی کند. سپس آنها بیش از شش هزار پیوند مولکولی بیماری‌های انسانی را مورد بررسی قرار دادند.

به گفته “جاناتان استوکس”(Jonathan Stokes) یکی از نویسندگان این مطالعه، تنها چند ساعت طول کشید تا الگوریتم ترکیبات را ارزیابی کند و آنتی‌بیوتیک مورد نظر را تولید کند پژوهشگران این آنتی‌بیوتیک را “هالیسین”(halicin) نامیدند.

 

منبع: خبرگزاری مهر

 

دیگر اخبار مرتبط با نوآوری:

  محققان ساخت ربات پرنده‌ای را طراحی کرده اند که به اندازه یک سکه یک سِنتی است و می‌تواند راه برود و پرواز کند و بر سطح آب شناور شود که از این ربات می‌توان در ماموریت‌های امداد و نجات و یا گرده‌افشانی استفاده کرد. این ربات پرنده که RoboFly نام دارد، با الهام از حشرات ساخته شده است و می‌تواند کارهای مختلفی انجام دهد، در ساخت ربات بدنه از فیبر کربن ساخته شده و دارای لولاهای نازک پلاستیکی است
  اخیرا شارژری که گوشی را ضدعفونی می‌کند توسعه داده شده است که این دستگاه علاوه بر شارژ گوشی کاربر، گوشی را ضد عفونی نیز می‌کند و رایحه خاصی نیز ساطع می‌کند و یک شارژر سه کاره است. اکنون یک شارژری که گوشی را ضدعفونی می‌کند به نام "سانی شارژ ضدعفونی کننده توسط اشعه فرا بنفش گوشی" (SaniCharge Phone UV Sanitizer) برای ضدعفونی کردن گوشی کاربران در همان زمان که شارژ می‌شوند، توسعه داده شده است. تلفن هوشمند همیشه در
تمرکز با عینک هوشمند تمرکز با عینک هوشمند: شرکت آمریکایی "ناربیس"(Narbis) اخیرا موفق به توسعه عینک‌هایی شده است که امواج مغزی کاربر را برای اندازه‌گیری میزان توجه وی شناسایی می‌کند و صفحه عینک هنگام نبود تمرکز کمی تاریک می‌شود تا کابران مجددا تمرکز خود را به دست آورند.   دستگاه‌های "نوار مغزی" یا "الکتروانسفالوگرافی"(EEG) فناوری‌های جالب و شگفت انگیز، اما با قابلیت‌های بسیار محدود. با این حال آنچه در آنها بسیار خوب است این موضوع است که می‌توانند ارزیابی کنند
  اگر بستن بند کفش‌هایتان برایتان کار آسانی نبوده نگران نباشید چرا که شرکت آمریکایی"نایک"(Nike) با همکاری گوگل برای حل این مشکل با یک ایده نوین دیگر آمده است و به شما اجازه می‌دهد بند کفش خود را با فرمان صوتی ببندید. کفش‌های کتانی بسکتبال "Adapt BB" طراحی این شرکت مجهز به یک سیستم بستن بند هستند که با فشار دادن یک دکمه روی کفش فعال می‌شوند، اما اکنون دستیار صوتی گوگل می‌تواند این کار را برای کاربران انجام دهد.
ساخت نانو حسگر‌ های مغناطیسی برای قلب ساخت نانو حسگر‌ های مغناطیسی برای قلب: محققان موفق به ساخت نانو حسگر‌ های جدیدی شدند که با حساسیت بسیار بالا فعالیت مغز و قلب را می‌سنجد. در همین راستا تیمی از دانشمندان دانشگاه کیل، برای سنجش فرکانس‌های پایین در جریان فعالیت قلب و مغز بر روی نوعی از نانو حسگر ها موسوم به حسگرهای کانسیلر متمرکز شده‌اند. این حسگر از یک نوار سیلیکونی نازک تشکیل شده است که در ساده‌ترین حالت دو
ایمپلنت بسیار ریزی که از کوری جلوگیری می کند ایمپلنت بسیار ریزی که از کوری جلوگیری می کند: یک ایمپلنت کوچک مخصوص افراد مبتلا به آب سیاه ابداع شده که فشار چشمی آنان را به طور مداوم اندازه گیری می کند. به این ترتیب بیمار می تواند در خانه بیماری خود را کنترل کند. هنگامیکه فردی دچار آب سیاه(گلوکوما) است همیشه این خطر وجود دارد که فشار ناشی از تجمیع مایع در چشم فرد به اعصاب بینایی او آسیب برساند
  یک شرکت کره ای رباتی مجهز به نور فرابنفش برای ضدعفونی کردن اشیا و اماکنی ساخته که دسترسی به آنها سخت است. ال جی یک ربات ضدعفونی کننده در کره جنوبی رونمایی کرده که هدف آن کاهش شیوع کووید۱۹ است. ربات ال جی برای ضدعفونی کردن اشیا و محیط هایی استفاده می شود که دسترسی به آنها سخت است. شرکت کره ای تصمیم دارد از آن برای ضدعفونی کردن هتل ها، بیمارستان ها و مدارس استفاده کند. این ربات
ساعت های هوشمند شخصی سازی شده ساعتهای هوشمند شخصی سازی شده: محققان چینی از ابداع پلتفرمی موسوم به سیستم های الکترونیکی متحول شونده یا تی ای اس خبر داده اند که با استفاده از آن پیکربندی و شخصی سازی محصولات الکترونیکی با کاربردهای مختلف تسهیل می شود.   می توان با استفاده از این پلتفرم ساعت های هوشمندی تولید کرد که بعد از بسته شدن به دور دست انسان به طور خودکار اندازه بند ساعت و میزان تماس آن با
  نور مرئی در طبعیت اهمیت زیادی دارد. این نور توسط چشم انسان قابل رویت است و یکی از شدیدترین نورهایی است که از خورشید منتشر می‌شود و به سطح زمین می‌رسد و عنصری اساسی برای فرآیندهای زیستی زیربنای حیات است. تولید نور مرئی منسجم مانند نور لیزر که برای مدت کوتاهی شدت می‌گیرد، کار دشواری است. این گروه برای تولید نور مرئی در مقیاس زمانی فمتوثانیه از لیزر صنعتی که در اکثر آزمایشگاه‌ها وجود دارد، استفاده کردند. آن‌ها دریافتند
  به دنبال تصمیم ناسا برای اعزام انسان به کره ماه، مهندسان فناوری اقدام به طراحی و ساخت اولین خانه مجهز برای زندگی روی ماه کردند. ناسا با برنامه «آرتمیس» قصد دارد بار دیگر انسان‌ها را به ماه بفرستد که این برنامه مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است. در میان آن‌ها به طراحان دانمارکی «Sebastian Aristotelis» و «Karl-Johan Sørensen» برمی‌خوریم که در حال توسعه یک ماژول قمری به عنوان بخشی از فضاپیما با الهام از اوریگامی هستند که به
  یکی از شرکت‌های تولیدکننده تایر در جهان از گرافن برای تولید تایر دوچرخه استفاده کرده است و به ادعای این شرکت استفاده از گرافن موجب افزایش مقاومت تایرها شده است. شرکت گودیر (Goodyear) یکی از تولیدکنندگان برجسته تایر در جهان با یک تایر جدید دوچرخه که با استفاده از فناوری‌نانو تولید شده وارد بازار دوچرخه شد و این تایر تقویت شده با فناوری‌نانو برای استفاده در مسابقه‌های مختلف طراحی شده است. این شرکت بعد از ۴۴ سال، در سال
  مرکز خدمات اورژانس انگلیس در حال آزمایش یک جلیقه پروازی مجهز به موتور جت است که یک امدادگر می‌تواند با استفاده از آن خود را به سرعت به محل حادثه و بالای سر مصدوم برساند. جلیقه مجهز به موتور جت که اولین بار در سال ۲۰۱۷ آن را دیدیم، شاید کمتر از آنچه فکر می‌کردیم دیوانه‌وار باشد. "ریچارد براونینگ" مخترع این جلیقه پروازی و شرکتش موسوم به "گرویتی اینداستریز"(Gravity Industries) نشان داده‌اند که این لباس برای رساندن کمک سریع